طراحی و غرفه سازی در نمایشگاه

انتخاب رنگ غرفه نمایشگاهی بر اساس روانشناسی رنگ ها

در طراحی غرفه نمایشگاهی، انتخاب رنگ غرفه نمایشگاهی مناسب یکی از سخت ترین چالش ها برای طراحان و مشارکت کنندگان نمایشگاه می باشد. حتی در غرفه های نمایشگاهی که برای طراحی غرفه، از رنگ سازمانی استفاده می شود، طراحان حرفه ای غرفه های نمایشگاهی باید رنگ های ثانویه را متناسب با آن رنگ انتخاب نمایند. در واقع انتخاب رنگ غرفه نمایشگاهی سکه ای است با دو رو. یک روی آن انتخاب رنگ مناسب و درخشش و تمایز در نمایشگاه و روی دیگر آن دیده نشدن و حتی شاید بد دیده شدن برند در نمایشگاه می باشد.

انتخاب رنگ پایه برای غرفه نمایشگاهی

آیتم هایی که برای انتخاب رنگ پایه غرفه نمایشگاهی لازم است در نظر بگیرید عبارتند از:

  • رنگ سازمانی
  • جامعه هدف آن غرفه نمایشگاهی: آقایان جذب رنگ‌های برجسته می شوند، در حالی که خانمها رنگ‌های ملیح را ترجیح می‌دهند. معمولا رنگ مشکی در گروه جامعه آقایان مورد توجه بیشتری قرار می گیرد و رنگ سفید برای خانمها جذاب تر می باشد.
  • قدمت و زمینه فعالیت برند غرفه نمایشگاهی

انتخاب رنگ های متناسب با رنگ پایه برای غرفه نمایشگاهی

در این مرحله اولین نکته آن است که: هرگز نباید تعداد رنگ های منختب از 3 رنگ فراتر رود زیرا این امر نتیجه معکوس خواهد داشت. و مخاطب را جذب نخواهد کرد. در این مرحله یکی از روشهای زیر را در نظر گرفته. و رنگ متناسب با رنگ پایه را برای غرفه نمایشگاه خود انتخاب نمایید.

  • رنگ های هم طیف با رنگ پایه
  • رنگ های مکمل  با رنگ پایه
  • رنگهای کاملا متضاد با رنگ پایه

روانشناسی رنگ ها در انتخاب رنگ غرفه نمایشگاهی

چرخه ی رنگ
نمایشگاه-تقویم نمایشگا-غرفه نمایشگاه-غرفه سازی- غرفه سازی در نمایشگاه تهران-غرفه سازی در نمایشگاه اصفهان

آبی:

رنگ آبی رنگ منتخب بانک ها و موسسات مالی اعتباری می باشد. زیرا این رنگ حس قدرت و ثبات را به مخاطبین منتقل کرده و اینکه در راستای این قدرت و ثبات از پولشان به خوبی محافظت می شود.

سبز:

رنگ سبز و تم های مرتبط با آن همیشه یادآور طبیعت و محیط زیست می باشند. از این رو بهترین انتخاب برای برندهایی در زمینه کشاورزی یا محصولات ارگانیک و طرفدار محیط زیست می باشد. علاوه برآن رنگ سبز می تواند انتخاب مناسبی برای مراکز درمانی باشد زیرا این الهام از طبیعت در تسکین درد و ایجاد آرامش مؤثر خواهد بود.

بنفش:

رنگ بنفش در طبیعت زیاد دیده نمی شود. از این رو برای ذهن انسانها مرموز و افسانه ای است. حس رمز و راز، ثروت، لوکس بودن، خیال پرداز و افتخار می دهد به همین سبب بیشتر مناسب آژانس های هواپیمایی و .. می باشد.

قرمز:

از آنجا که رنگ قرمز باعث افزایش فشار خون می گردد و ایجاد هیجان می کند بهترین انتخاب برای رستوران ها می باشد زیرا اشتهای مشتریان را افزایش می دهد.

نارنجی :

رنگ نارنجی حس جنب و جوش و انرژی بیشتر می دهد از این رو انتخاب فوق العاده برای برندهای زیبایی است و از انجا که حس انرژی می دهد در ذهن مشتری حس مفید بودن محصولات را القا می نماید.

زرد:

رنگ زرد چشمگیر بوده و احساس خوش بینی را در بیننده بوجود می آورد.

صورتی :

صورتی رنگ ملایمی است که برای برند هایی که مخاطبشان بیشتر خانمها هستند مناسب می باشد.

قهوه ای :

رنگی است که به آن اعتماد می کنید. بنابراین رنگ مناسبی برای بسته بندی می باشد. این رنگ حس قابل اعتماد بودن، قدیمی بودن، ازخاک بودن، مردانه بودن می دهد ولی از سوی دیگر قهوه ای کمی احساس کثیف بودن ایجاد می کند به همین دلیل انتخاب مناسبی برای هتلها نمی باشد.

رنگ خاکستری:

این رنگ  خنثی نشانگر حرفه ای بودن است. و در کنار اغلب رنگها به زیبایی ظاهر می شود.

سیاه :

سیاه رنگی مدرن ولی سرد است. و باید حتما در کنار رنگهای پر انرژی قرار گیرد. تا قدرت در آن نمایان شود. رنگ سیاه انتخاب مناسبی برای باشگاههای بدنسازی آقایان می باشد.

شما نیز به عنوان یکی از مشارکت کنندگان نمایشگاه بین المللی، برای موفقیت در این چالش، با طراحان حرفه ای غرفه های نمایشگاهی مشورت کنید.

گروه طراحی دکوراسیون و غرفه سازی فدک می تواند همراه مناسبی برای شما در این مسیر باشد.

مشاهده نمونه غرفه های ساخته شده توسط گروه غرفه سازان فدک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + ده =