آداب حضور در نمایشگاه

گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی و برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان

گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی

گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی برای کسب و کارهای گوناگون با هر نوع فعالیتی، از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا در نمایشگاه می توانند بطور مستقیم، محصولات و خدمات خود را ارائه نمایند. از سوی دیگر نمایشگاه بهترین فرصت برای جذب مشتریان بالقوه و شناخت نیازهای بازار است. و بدیهیشت که نتیجه این فرایند، رشد سود و راهیابی به بازارهای جهانی خواهد شد. بنابراین  مجموعه های تجاری هر ساله مبادرت به گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی دارند و مبالغ قابل توجهی را برای غرفه سازی نمایشگاهی سرمایه گذاری می کنند. در این مسیر ایده های خلاقانه غرفه سازی، سبب جذب بازدیدکنندگان بیشتر خواهد شد. و فرصت های بیشتری را برای کسب و کار شما به ارمغان می آورد.

تشکیل اتاق فکر قبل از گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی

با توجه به حقایق فوق، شاید یک تیم جداگانه را استخدام کنید. تا ایدههای پیشنهادی نمایشگاهی را پیش از گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی به شما ارائه دهد. و حتی می توانید فضای نمایشگاهی را برای تیم خود شبیه سازی کنید. مسیر مکالمه با بازدیدکنندگان را مشخص نمایید. تا کارکنان غرفه مکالمات هدف دار با مشتریان بالقوه داشته باشند. تنها در این شرایط، نتیجه مثبتی از سرمایه گذاری در نمایشگاه خواهید گرفت.

تشخیص پایان مکالمه یا ادامه !

ابتدا شما باید با طرح سوال هایی از بازدید کننده متوجه شوید که آیا او یک مشتری بالقوه است؟

پس از این سوالات، متوجه می شويد که او داراي پتانسيل بسيار کمی است و نيازي به صحبت کردن با او نيست. اکنون شاید زمان خوبی برای اتمام مکالمه با او باشد.

اما اگر بازدید کننده را واجد شرایط سفارش دیدید،  وقت آن است که شما در مورد مراحل بعدی (جلسه، قرارداد، تماس تلفنی، و غیره) صحبت کنید و سپس مکالمه را پایان دهید.

هدایت مکالمه

هنگامی که در غرفه نمایشگاه در حال گفتگو با مشتری هستید، روند گفتگو  را رصد کنید. اگر مشتری دارای پتانسیل است، اما هنوز آماده خرید نیست، باید مکالمه را اینگونه هدایت کنید: “بسیار متشکرم برای وقتی که در اختیار من گذاشتید. من به زودی برای شما اطلاعات محصولات را ارسال می کنم .و امیدوارم که به تمام پرسش های شما پاسخ دهد.”

در تمام این مراحل سعی کنید مکالمه را به آن سویی که می خواهید هدایت کنید. تا وقتتان بیهوده صرف موضوعات اجتماعی نگردد. و صحبتها حول اهداف نمایشگاهی باشد. نکته دیگر آنکه، ممکن است مشتری در غرفه نمایشگاه، صحبت ها و ایده های بسیاری را ارائه  دهد. که امکان اجرای آنها نیست. پس سعی کنید به دور از هر نوع هیجانی مکالمه ای واقع گرایانه با او داشته باشید.

چگونگی پایان دادن به مکالمه با بازدید کننده غرفه نمایشگاه

پایان مکالمه می تواند دشوار باشد، زیرا  نمی خواهید رفتارتان با بازدید کننده غرفه نمایشگاه، بی ادبانه یا جسورانه به نظر رسد.

فرض کنید همه اطلاعاتی که نیاز دارید را کسب کردید. زمان پایان مکالمه فرا می رسد ! بهتر است از جملات نتیجه گیری مانند “واقعا خوشحالم که می توانیم با هم کار کنیم، من به زودی با شما تماس خواهم گرفت” استفاده کنید.

اما در صورتی که بازدید کننده در غرفه نمایشگاه دارای پتانسیل بسیار کم است و شما نمی خواهید وقت بیشتری را صرف کنید، و از سوی دیگر نمی خواهید هیچگونه بی احترامی به او شود، می توانید مکالمه را اینگونه پایان دهید : ” صحبت کردن با شما عالی بود، امیدوارم که از بقیه نمایشگاه لذت ببرید!”

ولی اگر بازدیدکننده هنوز بیهوده وقت شما را تلف می کند و هیچ یک از تکنیک هایی بالا، با او کار ساز نیست، از یک حکم دیپلماتیک استفاده کنید. شاید چنین جمله ای به شما کمک کند: “من واقعا متاسفم، اما باید به همکارانم کمک کنم. شاید بعدا بتوانید این بحث را ادامه دهید؟

حضور در نمایشگاه هزینه های بسیار زیادی را برای هر مجموعه بهمراه خواهد داشت. پس توصیه می کنم  زمان و فرصت را از دست ندهید. هرگز خجالتی نباشید! و بحث را متوقف کنید. تا بتوانید از زمان اندک حضور در نمایشگاه بین المللی حداکثر استفاده را ببرید.

 نمونه غرفه سازی در نمایشگاه توسط گروه غرفه سازان فدک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =