طراحی و غرفه سازی در نمایشگاه

10 اشتباه رایج در طراحی، ساخت غرفه و حضور در نمایشگاه

رزرو موقعیت غرفه نمایشگاهی بدون داشتن دانش و آگاهی لازم و کافی، از طراحی، ساخت غرفه و حضور در نمایشگاه، هیچ نتیجه ی مثبتی را به دنبال نخواهد داشت. در اینجا به 10 اشتباه رایج غرفه داران اشاره می کنیم.

1) طراحی غرفه نمایشگاهی

اغلب شرکت هایی که در نمایشگاه موفق نیستند، در نمایشگاه های بین المللی و تخصصی، بدون طراحی غرفه و غرفه سازی در نمایشگاه حضور داشته اند. در این غرفه های نمایشگاهی، تنها چاپ های تبلیغاتی روی سازه های غرفه کشیده می شود. بدیهیست که مشارکت کنندگانی که برای حضور در نمایشگاه، به طراحی و ساخت غرفه اهمیت نمی دهند، مطمئناً در میان رقبای خود دیده نمی شوند. و رزرو موقعیت غرفه نمایشگاهی نه تنها سودی برای آنها بهمراه ندارد، بلکه متحمل هزینه های حضور در نمایشگاه خواهند شد.

بنابراین توصیه می کنیم، اگر تصمیم به حضور در نمایشگاه دارید، از ماه ها قبل برای آن برنامه ریزی کنید. غرفه نمایشگاهی خود را در بهترین شرایط ممکن طراحی کنید. ظاهر غرفه نمایشگاهی حرفه ای بودن شما را، نمایش می دهد. طراحی غرفه نمایشگاهی باید تصویری ماندگار از مجموعه شما، محصولات و خدمات شما در ذهن بازدیدکنندگان حک نماید. و بتواند شما را در میان رقبا متمایز نمایش دهد.

2) قرار دادن متن بیش از حد در غرفه نمایشگاهی

شما در غرفه سازی نمایشگاهی خود باید در نظر داشته باشید که هیچ کس برای خواندن یک متن زیاد متوقف نخواهد شد. لطفا درک کنید که نمی توانید تمام داستان شرکت خود را در غرفه نمایشگاهی خود بگویید. سعی کنید از عناصری که بازدیدکنندگان را به کل اطلاعات مجموعه ی شما لینک می دهد، بهرهمند شوید. بطور مثال QR code لینک محصولات، لینک آدرس سایت مجموعه، لینک آدرس اینستاگرام و عناصری از این قبیل را تنها نمایش دهید.

3) حضور در نماشگاه را به مخاطبین خود اعلام نکنید.

حال شما یک طراحی، ساخت غرفه و حضور در نمایشگاه عالی دارید و برای بازاریابی در نمایشگاه کاملا مهیا هستید. پس بازدیدکنندگان کجا هستند؟ چرا هیچ ترافیکی در غرفه نمایشگاهی شما وجود ندارد؟ برای حضور در نمایشگاه تنها طراحی غرفه و غرفه سازی کافی نیست!

قبل از اجاره غرفه نمایشگاهی باید مشتریان و بازدیدکنندگان متخصص را از طریق رسانه های اجتماعی مطلع سازید. رونمایی از محصولات جدید، خدمات جدید و … در فضای خبری سبب ایجاد گفتگو در میان فعالان و متخصصین می گردد و همه برای بازدید از غرفه ی شما ترغیب خواهند شد.

از سوی دیگر شما باید دعوت نامه های کتبی و الکترونیکی را به طور مستقیم برای مخاطبین پراهمیت خود و مشتریان بالقوه ای که پیش از این با آنها ارتباط نداشته اید، ارسال کنید.

4) کارکنان غرفه نمایشگاهی خود را آموزش ندهید.

کارمندان غرفه نمایشگاهی را حتما آموزش دهید و در مورد اهداف حضور در نمایشگاه آنها را توجیه نمایید. در غیر اینصورت، آنها به جای اینکه با بازدیدکنندگان ارتباط برقرار نمایند، نشسته اند و زمان حضور در نمایشگاه را با ارسال پیامک، و یا چت کردن با دیگران می گذرانند. در حالیکه بازدیدکنندگان غرفه نمایشگاهی شما درست به رو به روی شماست؟ بنابراین قبل از آغاز نمایشگاه انتظارات و اهداف مجموعه را تعیین کنید. گاهی کارمندان حرفه ای فروش، تفاوت های چگونگی کار در یک نمایشگاه بین المللی و تخصصی را درک نمی کنند. ” برای غرفه نمایشگاهی خود بهترین نیروها را آماده کنید!! ”

5) صحبتهای بازدیدکنندگان اهمیت چندانی ندارد!

اگر در نمایشگاه، برای معرفی محصولات و انتقال پیام خود به بازدیدکنندگان با تفکر و تامل رفتار کنید و فرصت دهید تا او نیز صحبت کند، شما از نیازهای مشتری خود مطلع می گردید. و این برگ برنده ی شما خواهد بود. از سوی دیگر از زبان بدن نیز نباید غافل شوید زیرا در درک شما از نیازهای مشتری بسیار کمک خواهد کرد. برای برقراری ارتباط با مشتری تمام ابزارهای سمعی بصری رابکار ببرید و یک تعامل چهره به چهره عالی را صورت دهید.

6) ایجاد ترافیک بی ارزش در اطراف غرفه نمایشگاهی

لزومی ندارد که با یک مسابقه عمومی رایگان، ترافیک را به غرفه نمایشگاهی خود هدایت کنید. آیا این نوع مشارکت در نمایشگاه در شان مجموعه شما است؟ حرفه ای باشید و هدف مجموعه را جذب بازدیدکنندگان متخصص و شناسایی مشتریان بالقوه قرار دهید.

7) غرفه نمایشگاهی را پر از محصولات کنید.

در غرفه نمایشگاهی باید تنها نمونه ای از محصولات وجود  باشد. و مابقی را از طریق بنرها و بک لایتها نمایش دهید. در چنین شرایط شما با بازدیدکنندگان در مورد محصولات موجود صحبت می کنید. و اطلاعات تماس او را دریافت می کنید تا اطلاعات و تصاویر مابقی محصولات را برای او ارسال نمایید.

با این روش شما با یک تیر دو نشان زده اید : اول اینکه هزینه های گزاف حمل و نقل تمام محصولات به نمایشگاه را  حذف. و دوم اینکه شما راه برقراری ارتباط های آتی با مشتریان بالقوه و پیگیری نتایج نمایشگاه را ایجاد خواهید کرد.

8) نداشتن برنامه ریزی برای بدست آوردن موفقیت های آتی

قبل از رزرو موقعیت غرفه نمایشگاهی با مشاورین بازاریابی خود مشورت کنید. و از تجربیات رقبا و همکاران صنعتی خود بهرمند گردید. تمام مجموعه خود را برای پذیرش مشتریانی که در نمایشگاه جذب خواهند شد آماده سازید. تا در حین صحبت با مشتریان بالقوه در نمایشگاه از عنوان کردن “ما نمی توانیم” استفاده نکنید و با اطمینان از عملکرد مجموعه خود، مشتریان را پرزنت نمایید.

9) عدم هماهنگی با شرکت غرفه ساز

اطمینان حاصل کنید شرکتی که غرفه سازی نمایشگاهی شما را برعهده دارد، از غرفه سازان داراری گرید A نمایشگاه بین المللی است و تمامی تجهیزات و امکانات لازم را در زمان برگزاری در اختیار شما قرار می دهد. لازم است در فرصتی مناسب قبل از برپایی نمایشگاه با غرفه ساز نمایشگاهی خود، طراحی غرفه نمایشگاهی، متریال های غرفه سازی نمایشگاهی، متن چاپ های درون غرفه نمایشگاهی و انتقال به موقع تمام تجهیزات را هماهنگ کنید. تا همه چیز مطابق برنامه و در زمان معین انجام شود و غرفه نمایشگاهی شما با تمام امکانات به موقع تحویل داده شود.

10) عدم پیگیری پس از برگزاری نمایشگاه

در زمان برگزاری نمایشگاه اطمینان حاصل کنید که ارتباطات آینده حفظ خواهد شد. در صحبتهای خود بحث در مورد مراحل بعدی، نقل قول جلسات آینده، و ارائه هر گونه اطلاعات اضافی دیگر در قرار های بعدی را عنوان کنید و با کسب اطلاعات لازم برای برگزاری جلسات تجاری بعد از نمایشگاه برنامه ریزی کنید. دیگر وقت آن رسید، که شما نتیجه این سرمایه گذاری فوق العاده را بدست آورید.

زمانی که شما قصد حضور در نمایشگاه را دارید، سرمایه گذاری فوق العاده ای در انتظار شماست. حضور در نمایشگاه نه تنها سرمایه گذاری در پول، بلکه در زمان نیز است.

امیدوارم در بازاریابی کسب و کار خود در نمایشگاه های تجاری تمرین و ممارست داشته باشید تا در این مسیر به موفقیت دست یابید.

” البته اشتباهات همیشه هستند ولی تمام آنها کلیدی است برای یادگیری ”

غرفه سازی در نمایشگاه توسط گروه غرفه سازان فدک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 12 =